Stock Coffee in Niš by Arhitektura Budjevac  @FGIDEAS

Serbian practice Arhitektura Budjevac has created a fresh looking coffee shop in Niš, Serbia, the first one of the future ‘Stock Coffee’ franchise. In order to transform a former retail space into a coffee shop, Arhitektura Budjevac removed all unnecessary elements of the interior, exposing its concrete ceiling, walls, beams and columns.
In order to water down the space and give a welcoming note, wood is integrated in some of the walls, alongside with the raw and conspicuous concrete elements. The furniture is composed in a way to make the coffee shop more relaxed and informal. Some old, metal sewer pipes are also left visible, going through both stories, but covered with special rubber-like insulation for a softer look.

Also cool to see :